Daniel Nordén är en högt ansedd redaktör på Kreditkort.com sedan han började 2018. Med sitt stora intresse för finans och privatekonomi har han förvärvat erfarenhet och kunskap inom branschen. Han har tillbringat många år med att lära sig om kreditkort, deras funktioner och fördelar, och har hjälpt många människor att hitta rätt kreditkort för sina behov.

Daniel har en särskild passion för reseförmåner, och han är en expert på att hitta kreditkort som erbjuder förmåner som passar resenärers behov. Han förstår vikten av att ha ett kreditkort som ger förmåner som fria resor, hotellboende och förmåner på flygplatser.

Daniel är född och uppvuxen i Halmstad. Efter att ha tagit examen från ekonomprogrammet vid Högskolan i Halmstad, flyttade han till Göteborg för att starta sin karriär inom finansbranschen. Det var där han började arbeta på Kreditkort.com, där hans stora kunskap och expertis snabbt märktes av hans kollegor och användare.

När han inte arbetar med Kreditkort.com spenderar Daniel sin tid på att resa och utforska nya platser runt om i världen. Han har en stor hobby för att upptäcka nya kulturer och platser. 

Daniel har en oöverträffad förmåga att kommunicera och förklara komplexa finansiella produkter på ett enkelt och lättförståeligt sätt, vilket har gjort honom mycket uppskattad av användare på Kreditkort.com. Han är engagerad i att hjälpa användare att hitta rätt kreditkort och finansiella produkter för att uppnå sina ekonomiska mål och har hjälpt många att navigera genom det komplexa landskapet av kreditkort och finansiella produkter.

Daniel Nordén är en av de mest kunniga och erfarna personerna inom kreditkort och finansiella produkter, och han är dedikerad till att hjälpa människor att få ut det mesta av sina kreditkort och att uppnå sina ekonomiska mål.

Granskade artiklar

Använd Curve under SAS kampanj ”dubbla poäng”

Genom att använda Curve-kortet går det att maximera poängkampanjer som erbjuds med SAS EuroBonus kreditkort. Även om kampanjperioden bara är två dagar kan inköp från upp till 4 månader ge poäng…

Publicerad 9/20/2023
Hur många cashpoints kostar en resa?

Norwegian Reward är flygbolaget Norwegian Airs lojalitetsprogram där du kan tjäna cashpoints som du växlar in mot resor. Cashpointsen tjänar du när du reser med Norwegian eller handlar hos någon av deras samarbetspartners. Allra enklast är det att tjäna poäng om du skaffar kreditkortet från Bank Norwegian som ger dig 0,5% cashpoints på allt du handlar för med kortet.

Publicerad 7/8/2023
Amex black – myten som blev sann

Amex Black, eller American Express Centurion som det egentligen heter, är ett av världens mest exklusiva kreditkort. Kortet är omgivet av myter och få vet exakt vilka förmåner kortet erbjuder och vad som krävs för att man ska få förmånen att äga ett. Även kortets historia är mytomspunnen – eventuellt kan den kända komikern Jerry Seinfeld vara anledningen till att det existerar. Helt klart är i alla fall att mysterierna kring kortet är en stark anledning till att det blivit så eftertraktat.

Publicerad 6/27/2023
Komplett Bank blir Morrow Bank - vad innebär namnbytet för kreditkortskunderna?

Efter nästan ett decennium av att erbjuda innovativa och pålitliga kreditkortstjänster under namnet Komplett Bank, meddelade banken nyligen att de kommer att byta namn till Morrow Bank. Även om namnbytet inte påverkar kundrelationerna eller befintliga avtal, har det väckt nyfikenhet bland kunderna om vad som kommer att förändras

Publicerad 5/8/2023
Vår besökare Hans recenserar Resurs Classic

Resurs Classic erbjuder förmåner såsom räntefria perioder och möjligheten att förskjuta betalningen av dina fakturor. Kortet inkluderar dessutom en rad kostnadsfria tjänster, som räntefria avbetalningar, betalning av fakturor och andra funktioner som underlättar kortanvändning.

Publicerad 4/11/2023