Enligt Komplett Bank kommer det nya namnet att påverka bankens visuella utseende, inklusive logotyp, design på webbplatsen och kreditkort. Även den information som kunderna får från banken kommer att se annorlunda ut, med nya avsändare och design. Men förutom det visuella kommer inte mycket att ändras för kunderna. Kontoinformation, betalningsinformation och villkor kommer att förbli desamma.
Komplett Bank har förklarat att syftet med namnbytet är att förbättra sin strategi och fortsätta att utvecklas enligt kundernas behov och preferenser. De hoppas att det nya varumärket kommer att bidra till en positiv utveckling för banken, och att kunderna kommer att ha en ännu bättre upplevelse.
Kunderna behöver inte göra någonting i samband med namnbytet, som kommer att genomföras i maj. Morrow Bank lovar att övergången kommer att vara smidig och positiv för kunderna. Om kunderna har frågor om namnbytet har Morrow Bank en sida med svar på vanliga frågor, och de kommer också att skicka ut information via mejl och Mina Sidor.

Lozan är en kunnig och engagerad skribent som har varit en del av Kreditkort.com sedan början av 2023. Hennes stora intresse och kunskap om kreditkort och finansiella tjänster har gjort henne till en viktig medlem inom vårt team.

Senast uppdaterad May 9, 2023