Om Kreditkort.com

Om Kreditkort.com
Uppdaterad: 2019-06-24 05:24

Vår historia

Under våren 2017 lanserades Kreditkort.com och blev snabbt en av Sveriges mest populära jämförelsesajter för kreditkort. Sedan dess har vi fortsatt förbättra sajten med målet att bli den absolut bästa jämförelsesajten av kreditkort i Sverige.

Vår vision

Kreditkort.com lanserades med en vision om att erbjuda snabb och enkel jämförelse av Sveriges bästa kreditkort. Vi vill helt enkelt skapa en plattform där du, helt kostnadsfritt ska kunna jämföra och ansöka om kreditkort oavsett korttyp.

Vi anser att det aldrig går att uppnå sin vision helt och hållet. Det finns alltid något som gör att förbättra eller göra bättre och det är vad vi på Kreditkort.com lever efter. Vi använder vår vision som motivation till att hela tiden bli bättre.

Vårt ansvar

Vi tar vårt arbete på största allvar och det innebär att vi tar ett stort ansvar för allt vi gör. Alla kortutgivare som vi listar här på Kreditkort.com, oavsett om det är Visa eller Mastercard, så har vi grundligt gått igenom och undersökt utgivaren så att dessa uppfyller och följer alla lagar och regler.

Ärlighet och neutralitet

Alla recensioner som vi skrivit på sajten och den information vi delger är alltid helt opartisk. Vi har ett samarbete med de kreditkortsutgivare vi listar men hittar vi något vi inte tycker är bra eller inte håller med om så skriver vi om det i våra recensioner.

Vi ändrar eller fabricerar aldrig information för att ett kreditkort ska framstå som bättre än vad det är.  Det är av största vikt för oss att vi är ärliga mot er, våra besökare så att ni får korrekt och ärlig information som leder till ett bättre och smartare kreditkortsägande.

Transparens

Ärlighet utan transparens anser vi inte är möjligt. Vi ser alltid till att vara helt transparenta med hur vi hanterar potentiell insamling av personlig data, hantering av cookies och allmänt hur vi jobbar. Vill du veta mer om hur vi hanterar personlig data och cookies kan du klicka på länken här.

Vår affärsmodell

Kreditkort.com arbetar i grund och botten med digital direktmarknadsföring och ger våra partners möjligheter till stora volymer trafik, det vill säga potentiella kunder, utan några större risker.

Kreditkort.com tjänar pengar genom de avtal som finns med våra samarbetspartners där vi får betalt för varje förmedlad kund, det vill säga ett så kallat affiliateupplägg. Beroende på avtalet så kan vi få betalt per ansökan eller per godkänd ansökan. Våra samarbetspartners betalar således endast för kassaflödesgenererande trafik. Därmed slipper dem onödiga risker som uppstår vid traditionell marknadsföring.