Om oss

Vi på Kreditkort.com vet att det kan vara svårt att hitta rätt i kreditkortsdjungeln. Därför vill vi hjälpa dig att hitta det kreditkort som passar dina behov och din livsstil bäst. Detta gör vi genom att opartiskt recensera alla Sveriges kreditkort. Vi erbjuder även verktyg så du smidigt kan jämföra olika kreditkort mot varandra för att hitta det rätta kortet för just dig.  

Vår historia

Under våren 2017 lanserades Kreditkort.com och blev snabbt en av Sveriges mest populära jämförelsesajter för kreditkort. Sedan dess har vi fortsatt förbättra sajten med målet att bli den absolut bästa jämförelsesajten av kreditkort i Sverige.

Vision

Kreditkort.com lanserades med en vision om att erbjuda snabb och enkel jämförelse av Sveriges bästa kreditkort. Vi vill helt enkelt skapa en plattform där du, helt kostnadsfritt ska kunna jämföra och ansöka om kreditkort oavsett korttyp. Vi anser att det aldrig går att uppnå sin vision helt och hållet.

Det handlar inte bara om vad vi gör, utan hur vi gör det

 • Ansvar
  Ansvar

  Vi tar vårt arbete på största allvar och det innebär att vi tar ett stort ansvar för allt vi gör. Alla kortutgivare som vi listar här på Kreditkort.com, oavsett om det är Visa eller Mastercard, jämförs opartiskt.

 • Ärlighet & Neutralitet
  Ärlighet & Neutralitet

  Vår ambition är att fasthålla en neutralitet genom en opartisk granskning av olika kreditkort. På Kreditkort.com får du ärliga omdömmen och betygsättningar för alla kreditkort.

 • Transparens
  Transparens

  Genom att bibehålla en transparens genom alla våra granskningar kan vi erbjuda gedigna och pålitliga underlag, så att våra besökare kan vägledas inför valet av kreditkort.

 • Vår affärsmodell
  Vår affärsmodell

  Kreditkort.com arbetar för att förenkla valet av kreditkort för våra besökare. Genom oberoende och trovärdiga jämförelser av kreditkort, kan vi hjälpa våra besökare att hitta det rätta kreditkortet för deras behov och livsstil.

14 Skrivna guider
83 Antal kort
4 Antal länder vi finns i

Karriär

Det finns tyvärr inga lediga tjänster just nu på Kreditkort.com. Vi välkomnar dock spontana ansökningar, så är du intresserad av oss, tveka då inte att skicka in din ansökan. Vi är alltid intresserade av kunniga och drivna medarbetare som kan hjälpa till att utveckla och driva Kreditkort.com framåt.

Har du egna idéer och förslag?

Idéer och förslag

Refererar du en kunnig vän till oss eller kommer med en ny idé för vår sajt som vi väljer att implementera kan du komma att få 2000 kr i ersättning. Skickliga medarbetare kan bara göra oss bättre och vi strävar alltid efter att implementera nya idéer som leder till en bättre användarupplevelse på sajten. Du kan komma i kontakt med oss här.