Räntefri delbetalning

Har du fått en elräkning som är så hög att du inte vet om du klarar att betala den? Många kreditkort erbjuder räntefri delbetalning, vilket gör att du kan dela upp din faktura om du inte har möjlighet att betala allt på en gång. Om man delbetalar med ränta kan det bli väldigt dyrt och då kan en lång räntefri delbetalning vara gynnsamt. Marginalen Gold är ett av de kreditkort som har längst räntefri delbetalning. 

Få cashback på din elräkning.

Du kan få ren återbäring tillbaka genom att betala din räkning med ett kreditkort. Vissa kreditkort som Ikano Visa eller Shell Mastercard ger cashback på alla köp. Om du betalar din räkning med Betalo kan du även få cashback på dina fakturor.

Uppgradera till energisnålare vitvaror och hemelektronik.

Det är stor skillnad på hur mycket energi gamla och nya apparater förbrukar. Har du länge funderat på att exempelvis byta ut ditt gamla kylskåp är det hög tid att göra det nu. Med ditt kreditkort kan du sprida ut kostnaden för investeringen över en längre tid.

Få koll på dina kostnader genom kortappen.

Många kreditkort erbjuder en app där du kan se vad du spenderar på olika kategorier och göra en budget. Använd denna för att få bättre kontroll på din ekonomi. 

Sandra har skrivit texter för Kreditkort.com sedan 2022. Hon älskar att skriva och har dessutom en bakgrund inom lån och kreditbedömning. Detta har gett henne insikter i hur det går till bakom kulisserna när kreditkort och lån beviljas, något som hon haft stor nytta av som skribent. Sandra är dessutom själv en person som ofta beskrivs som sparsam (för att inte använda ordet snål) och hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sin privatekonomi. 

Senast uppdaterad May 10, 2023