Vår ambition med Kreditkort.com är att tillhandahålla en hemsida som innehåller allt som behövs för att du som läsare ska kunna fatta välinformerade beslut kring kreditkort. För att säkerställa att innehållet på sidan är faktabaserat, objektivt och tillförlitligt har vi redaktionella riktlinjer som alla våra medarbetare och skribenter följer. Vi har också tre värdeord som leder vårt arbete;

1. Kunskap

Vi strävar efter att vår hemsida ska innehålla faktabaserad kunskap som hjälper läsaren att ta de bästa besluten utifrån sin ekonomiska situation. Därför lägger vi mycket resurser på att göra research om det innehåll vi publicerar, både när det gäller recensioner av kort men såklart även när vi publicerar andra artiklar om kortanvändning, som guider och nyheter.

2. Erfarenhet

Med över 10 års erfarenhet av att jämföra tjänster inom området privatekonomi har vi vad som krävs för att kunna erbjuda insikter och rekommendationer gällande kreditkort. Våra medarbetare har dessutom alla tidigare erfarenheter inom områden som privatekonomi, finans eller lån. Detta innebär att vi har möjligheten att både förstå och förklara komplexa ekonomiska frågor som rör kreditkort och privatekonomi.

3. Förtroende

Vi erbjuder objektiv fakta och oberoende analyser av kreditkort. Tack vare en transparant process där vi redovisar våra källor bygger vi upp ett förtroende hos våra besökare.

Redaktionella riktlinjer

Syftet med våra redaktionella riktlinjer är att säkerställa att den information vi publicerar är opartisk, tillförlitlig och relevant. Vi vill att alla som besöker Kreditkort.com upplever att sajten är trovärdig, och att den har de verktyg som behövs för att kunna fatta välinformerade beslut.

Våra redaktionella riktlinjer är:

  • Opartiska råd

Våra recensioner och rekommendationer är alltid opartiska. Vi är noggranna med att även berätta om nackdelarna med olika kort och understryker så ofta vi kan att kreditkort inte passar alla.

  • Noggrannhet

Vi bryr oss om detaljer och vill vara säkra på att all information vi publicerar är korrekt. Därför uppdaterar vi regelbundet hemsidan vartefter de kort vi skriver om får nya villkor.

  • Källhänvisningar

Transparens är a och o i vårt arbete. Därför är vi noga med att alltid ange källor när vi skriver recensioner och guider.

  • Granskning och korrigering

De texter vi tar fram har alltid granskats av minst en person utöver artikelförfattaren. Detta gör att vi kan identifiera eventuella fel eller felaktigheter. Om faktafel ändå slinker igenom åtgärdas de så snabbt som möjligt.

Vi vill understryka att även om vi gör vårt bästa för att hålla informationen på vår sida så aktuell som möjligt så kan det hända att villkor och avgifter hos kreditkort förändras snabbare än vad vi hinner uppdatera. Det är därför viktigt att kolla igenom villkor och avgifter i kreditavtalet innan du bestämmer dig för att skaffa ett kreditkort.

 

Sedan 2018 har Daniella varit en värdefull redaktör på Kreditkort.com med en imponerande erfarenhet inom finans och privatekonomi. Med sin kunniga och engagerade inställning har hon blivit en ovärderlig medlem i teamet.

Senast uppdaterad Feb 27, 2024