Shoppingsidan baseras på omdömen från test.se och pengar.se och rör sig inom skiftande produktkategorier från barn och leksaker till säkerhet och gaming. Det finns inga gränser för vad du hittar här, huvudsaken är att ditt köp ska bli så smart som möjligt från research till användning. Bland sidans populäraste butiker finns Åhlens, MediaMarkt och Lyko. 

Så fungerar Handla Smart

5 olika produkter lyfts fram i varje produktkategori efter att utförlig efterforskning har gjorts. Faktorer som styr urvalet kan vara vilken modell som är “bäst i test”, mest prisvärd eller konsumenternas eget bästa val. Produkterna som presenteras är alltid noga granskade av redaktionen för att säkerställa att de absolut bästa varorna i varje produktsortiment erbjuds. Syftet är att du snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt produkt här utifrån din budget och dina preferenser. Oftast länkas direkt till de butiker som säljer produkterna och du hittar grundlig information om dem såsom leveransvillkor, accepterade betalningsmetoder och dylikt.   

Vilka kreditkort går att koppla till handlasmart.se?

Om du kopplar ditt Marginalen Gold eller Marginalen Traveller kreditkort till Handla Smart får du alltid pengar tillbaka när du handlar via sajten. Båda dessa kort ger cashback på samtliga inköp och upp till 25% i cashback när du handlar hos butiker som är listade på Handla Smart. Oavsett vilket av kreditkorten du väljer får du också 2 betalningsfria månader per år. För övrigt skiljer sig villkoren åt för Marginalen Gold och Traveller.

Marginalen Gold

Här är du försäkrad både på resan och shoppingturen. Exempelvis har du 1 års extra garanti på alla inköp gjorda med kortet, prisgaranti och allriskförsäkring. Allt för att göra din shopping tryggare. Du kan också ta del av exklusiva rabatter och det blir dubbelt så roligt med både erbjudanden och återbäring.  

Marginalen Traveller

Traveller ger inte bara samma cashback som Gold utan du får även bonus på varje inköp du gör med kortet. Bonuspoängen kan sedan spenderas i Marginalens poängportal på olika reserelaterade tjänster och upplevelser. Marginalen Traveller ger ett ett mycket bra reseförsäkringsskydd med 9 reseförsäkringar som till exempel avbeställningsskydd, bagageförsening & personförsening och missat anslutningsflyg. 

För att ansluta ditt Marginalen-kort laddar du enkelt ner Handla Smart-appen, loggar in och anger det kontonummer som är kopplat till kreditkortet. Lätt som en plätt! Sedan är det bara till att shoppa järnet via sajten och du får rena cash utbetalt direkt till ditt bankkonto.

Marginalen Gold

Marginalen Gold

Läs mer
  • Maxkredit 100 000 kr
  • Årskostnad 0 kr 195 kr
  • Effektiv ränta 17,73 %
Marginalen Traveller

Marginalen Traveller

Läs mer
  • Maxkredit 150 000 kr
  • Årskostnad 0 kr 395 kr
  • Effektiv ränta 18,99 %

Håkan är en erfaren skribent på Kreditkort.com sedan 2021. Håkan fokuserar på att skriva recensioner av kreditkort, skapa informativa guider och publicera nyheter om krediter och kort. Han bygger sina djupa kunskaper inom privatekonomi på både utbildning och praktisk erfarenhet, och testar ofta de kort han recenserar för att få förstahandsinformation.

Senast uppdaterad May 10, 2023