Shoppingsidan baseras på omdömen från test.se och pengar.se och rör sig inom skiftande produktkategorier från barn och leksaker till säkerhet och gaming. Det finns inga gränser för vad du hittar här, huvudsaken är att ditt köp ska bli så smart som möjligt från research till användning. Bland sidans populäraste butiker finns Åhlens, MediaMarkt och Lyko. 

Så fungerar Handla Smart

5 olika produkter lyfts fram i varje produktkategori efter att utförlig efterforskning har gjorts. Faktorer som styr urvalet kan vara vilken modell som är “bäst i test”, mest prisvärd eller konsumenternas eget bästa val. Produkterna som presenteras är alltid noga granskade av redaktionen för att säkerställa att de absolut bästa varorna i varje produktsortiment erbjuds. Syftet är att du snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt produkt här utifrån din budget och dina preferenser. Oftast länkas direkt till de butiker som säljer produkterna och du hittar grundlig information om dem såsom leveransvillkor, accepterade betalningsmetoder och dylikt.   

Vilka kreditkort går att koppla till handlasmart.se?

Om du kopplar ditt Marginalen Gold eller Marginalen Traveller kreditkort till Handla Smart får du alltid pengar tillbaka när du handlar via sajten. Båda dessa kort ger cashback på samtliga inköp och upp till 25% i cashback när du handlar hos butiker som är listade på Handla Smart. Oavsett vilket av kreditkorten du väljer får du också 2 betalningsfria månader per år. För övrigt skiljer sig villkoren åt för Marginalen Gold och Traveller.

Marginalen Gold

Här är du försäkrad både på resan och shoppingturen. Exempelvis har du 1 års extra garanti på alla inköp gjorda med kortet, prisgaranti och allriskförsäkring. Allt för att göra din shopping tryggare. Du kan också ta del av exklusiva rabatter och det blir dubbelt så roligt med både erbjudanden och återbäring.  

Marginalen Traveller

Traveller ger inte bara samma cashback som Gold utan du får även bonus på varje inköp du gör med kortet. Bonuspoängen kan sedan spenderas i Marginalens poängportal på olika reserelaterade tjänster och upplevelser. Marginalen Traveller ger ett ett mycket bra reseförsäkringsskydd med 9 reseförsäkringar som till exempel avbeställningsskydd, bagageförsening & personförsening och missat anslutningsflyg. 

För att ansluta ditt Marginalen-kort laddar du enkelt ner Handla Smart-appen, loggar in och anger det kontonummer som är kopplat till kreditkortet. Lätt som en plätt! Sedan är det bara till att shoppa järnet via sajten och du får rena cash utbetalt direkt till ditt bankkonto.

Marginalen Gold Till ansökan Ansök säkert hos Marginalen Bank

Marginalen Gold

Läs mer
  • Maxkredit 100 000 kr
  • Årskostnad 0 kr 195 kr
  • Effektiv ränta 17,73 %
Marginalen Traveller Till ansökan Ansök säkert hos Marginalen Bank

Marginalen Traveller

Läs mer
  • Maxkredit 150 000 kr
  • Årskostnad 0 kr 395 kr
  • Effektiv ränta 18,99 %
Mathilda Svensson på Kreditkort.com Mathilda Svensson

Mathilda är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2021 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Mathilda innehar en examen inom E-handel och Digital marknadsföring.