Sandra Attermo

sandra@kreditkort.com

Sandra har skrivit texter för Kreditkort.com sedan 2022. Hon älskar att skriva och har dessutom en bakgrund inom lån och kreditbedömning. Detta har gett henne insikter i hur det går till bakom kulisserna när kreditkort och lån beviljas, något som hon haft stor nytta av som skribent. Sandra är dessutom själv en person som ofta beskrivs som sparsam (för att inte använda ordet snål) och hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sin privatekonomi.

Sandra började skriva för Kreditkort.com 2022. Hon skriver alla typer av texter på sidan men gillar framförallt att göra guider. Sandra har alltid varit en sparsam person som gillar att göra klipp och hon spenderar själv mycket tid med att läsa recensioner och jämföra kostnader på nätet. Detta har hon stor nytta av i sitt arbete.

Sandra har en gedigen utbildning som bland annat innehåller en master i nationalekonomi. Efter några år som managementkonsult och kreditanalytiker fick hon dock nog av kontorstider och svensk vinter och började frilansa. Eftersom skrivande alltid varit Sandras passion låg det nära till hands att bli skribent, och att skriva om kreditkort passade perfekt givet hennes bakgrund.

Sedan några år tillbaka lever Sandra större delen av året i Uganda där hon jobbar deltid som ekonom på ett företag som jobbar med skogsplantering. Hon ägnar också väldigt mycket tid åt sina hobbys som är boxning och att cykla mountainbike.

Senaste artiklarna

Ny design och högre avgift på Amex premiumkort

Från och med i början av mars ökar årsavgiften på SAS Amex EuroBonus Premium och Elite. Samtidigt får korten en ny design.

Publicerad 3/19/2024
Nyheter i Coops poängshop under 2024

Coop Mastercard är ett av marknadens mer generösa bonuskort där du får 1% i bonus på köp i Coops egna butiker eller hos vissa samarbetspartners, och 0,5% på övriga köp. Poängen du samlar in kan lösas in mot värdecheckar eller användas i en poängshop.

Publicerad 3/1/2024
Betalningstrender - så här vill vi betala online och i butik

Nya digitala lösningar, och nya sätt att handla på, förändrar sättet vi vill och kan betala på. Svea bank har nyligen kommit ut med en rapport där de undersökt vilka trender som finns när det gäller betalsätt i de nordiska länderna. Undersökningen bygger på intervjuer med experter och enkäter med 1000 deltagare i varje land. Här sammanfattar vi vad undersökningen kom fram till.

Publicerad 2/8/2024
Ecster Avveckals

Handelsbanken har tillkännagett att deras finansieringsbolag, Ecster, kommer att avvecklas. Denna förändring innebär viktiga konsekvenser för Ecsters befintliga kunder och affärspartners. Läs mer om vad avvecklingen av Ecster innebär, hur det påverkar dess tjänster, och vilka alternativ som finns tillgängliga för de som påverkas.

Publicerad 11/8/2023
P.F.C. lägger ner

P.F.C. – en ekonomisk tjänst med debetkort och en tillhörande app, lägger ner den 22a september. Anledningen uppges vara bristande lönsamhet. Lennart Ågren, VD och grundare till Svea bank, som sedan starten 2018 varit delägare och de senaste två åren helägare säger till Breakit att "Vi har sett att det inte flyger, det är inte tillräckligt stor business."

Publicerad 9/22/2023