Daniella Norén

daniella@kreditkort.com

Daniella Nordén är en högt ansedd redaktör på Kreditkort.com sedan hon började 2018. Med sitt stora intresse för finans och privatekonomi har hon förvärvat erfarenhet och kunskap inom branschen. Hon har tillbringat många år med att lära sig om kreditkort, deras funktioner och fördelar, och har hjälpt många människor att hitta rätt kreditkort för sina behov.

Daniella har en särskild passion för reseförmåner, och hon är en expert på att hitta kreditkort som erbjuder förmåner som passar resenärers behov. Hon förstår vikten av att ha ett kreditkort som ger förmåner som fria resor, hotellboende och förmåner på flygplatser.

Daniella är född och uppvuxen i Halmstad. Efter att ha tagit examen från ekonomprogrammet vid Högskolan i Halmstad, flyttade hon till Göteborg för att starta sin karriär inom finansbranschen. Det var där hon började arbeta på Kreditkort.com, där hennes stora kunskap och expertis snabbt märktes av hennes kollegor och användare.

När hon inte arbetar med Kreditkort.com spenderar Daniella sin tid på att resa och utforska nya platser runt om i världen. Hon har en stor hobby för att upptäcka nya kulturer och platser. 

Daniella har en oöverträffad förmåga att kommunicera och förklara komplexa finansiella produkter på ett enkelt och lättförståeligt sätt, vilket har gjort honom mycket uppskattad av användare på Kreditkort.com. Hon är engagerad i att hjälpa användare att hitta rätt kreditkort och finansiella produkter för att uppnå sina ekonomiska mål och har hjälpt många att navigera genom det komplexa landskapet av kreditkort och finansiella produkter.

Daniella Nordén är en av de mest kunniga och erfarna personerna inom kreditkort och finansiella produkter, och hon är dedikerad till att hjälpa människor att få ut det mesta av sina kreditkort och att uppnå sina ekonomiska mål.

Granskade artiklar

Refunder Pay avslutas

Det populära cashback-kortet Refunder Pay kommer att upphöra den 9 juni, då DNB bank, kortets utgivare, avslutar sin verksamhet i Sverige. Trots detta fortsätter Refunder.se att fungera som vanligt, erbjuder cashback och rabatter. Läs vidare för att se vad detta innebär för dig som kund och vilka alternativ som finns tillgängliga för ett nytt kreditkort.

Publicerad 4/12/2024
Ny design och högre avgift på Amex premiumkort

Från och med i början av mars ökar årsavgiften på SAS Amex EuroBonus Premium och Elite. Samtidigt får korten en ny design.

Publicerad 3/19/2024
Nyheter i Coops poängshop under 2024

Coop Mastercard är ett av marknadens mer generösa bonuskort där du får 1% i bonus på köp i Coops egna butiker eller hos vissa samarbetspartners, och 0,5% på övriga köp. Poängen du samlar in kan lösas in mot värdecheckar eller användas i en poängshop.

Publicerad 3/1/2024
Betalningstrender - så här vill vi betala online och i butik

Nya digitala lösningar, och nya sätt att handla på, förändrar sättet vi vill och kan betala på. Svea bank har nyligen kommit ut med en rapport där de undersökt vilka trender som finns när det gäller betalsätt i de nordiska länderna. Undersökningen bygger på intervjuer med experter och enkäter med 1000 deltagare i varje land. Här sammanfattar vi vad undersökningen kom fram till.

Publicerad 2/8/2024
Effektiv ränta på kreditkort

Denna artikel förklarar vad effektiv ränta på kreditkort innebär och varför det är viktigt att förstå detta när du väljer kort. Vi går igenom hur den beräknas och hur den påverkar dina kostnader, för att hjälpa dig göra ett mer informerat val av kreditkort.

Publicerad 1/25/2024