Varför skaffa Resurs Classic?

Hans valde att skaffa Resurs Classic eftersom det verkade vara snabbt, smidigt och enkelt att använda. Efter att ha läst om kortet och Resurs Bank, samt besökt deras hemsida, kände han sig trygg med att detta var rätt val för honom.

Generellt är användningen av Resurs Classic kortet relativt enkel och problemfri. Alla ärenden kopplade till kortet går att hantera via hemsidan eller Resurs bank-appen. Här kan du bland annat få en översikt på dina fakturor, spärra ditt kort, ändra pin-kod och mycket mer. 

Ansökan och leverans

Trots att det uppstod vissa problem med leveransen av kortet, blev Hans upplyst om detta från början och kunde därför förstå varför det tog lite längre tid än normalt. Det tog någon vecka extra innan kortet nådde fram.

Efter en godkänd ansökan skickas kortet till beställarens folkbokföringsadress. Leveransprocessen hos Resurs bank kreditkort är i regel problemfri och smidig. 

Användning och funktion

Hans medger att han inte använder Resurs Classic så mycket, men det fungerar utan problem när de väl gör det. Hans anser att Resurs Gold är ett bättre kort, eftersom det ger bonus på alla köp. Han har sedan dess omvandlat sitt Classic-kort till Gold.

Andra kreditkort i användning

Förutom Resurs Classic (och nu Resurs Gold) använder Hans även Swedbank Master Gold, Bank Norwegian och re:member flex som sina kreditkort. Dessa kort används för olika ändamål och situationer, vilket ger en bra balans i hans ekonomi. På så vis kompletterar Resurs classic de andra korten. 

Resurs Classic Ansök nu Ansök säkert hos Resurs

Resurs Classic

Läs mer
  • Maxkredit 30 000 kr
  • Årskostnad 0 kr
  • Effektiv ränta 18,68 - 24,74 %
  • Räntefria dagar 60 dagar
Resurs Gold Ansök nu Ansök säkert hos Resurs Bank

Resurs Gold

Läs mer
  • Maxkredit 150 000 kr
  • Årskostnad 245 kr
  • Effektiv ränta 20,95 - 27,43 %
  • Räntefria dagar 60 dagar

När är Resurs Classic ett självklart val?

Hans anser att Resurs Classic är ett självklart val när det gäller större inköp eller resor. Kortet erbjuder fördelar och trygghet vid sådana tillfällen, vilket gör det till en smart lösning. Vid mindre köp kan man däremot välja att använda något annat kort eller hoppa över att använda Resurs Classic.

Sammanfattning

I en värld där det finns många kreditkort att välja mellan, kan det vara svårt att hitta det bästa kortet som passar ens individuella behov. Resurs Classic är ett prisvärt och pålitligt kort som erbjuder en rad förmåner för sina användare, och även om det kanske inte täcker alla behov, är det ett utmärkt alternativ för de som söker en enkel och lättillgänglig lösning. Genom att kombinera Resurs Classic med andra kreditkort kan man skapa en solid ekonomisk grund och säkerställa att man alltid har en backup-plan vid behov. Så, om du letar efter ett reservkort som ger dig räntefria perioder och flexibilitet i din vardag, kan Resurs Classic vara det kort du söker. 

Sandra har skrivit texter för Kreditkort.com sedan 2022. Hon älskar att skriva och har dessutom en bakgrund inom lån och kreditbedömning. Detta har gett henne insikter i hur det går till bakom kulisserna när kreditkort och lån beviljas, något som hon haft stor nytta av som skribent. Sandra är dessutom själv en person som ofta beskrivs som sparsam (för att inte använda ordet snål) och hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sin privatekonomi. 

Senast uppdaterad May 10, 2023