Qreds kreditkort har flera fördelar för småföretagare

Det finns flera fördelar för företag att ta del av om de väljer Qredkortet. En av de främsta fördelarna är att kortet är utan årsavgift och därmed helt gratis att äga. Kreditkortet erbjuder även mycket flexibla inbetalningar som dessutom är räntefria i genomsnitt 45 dagar. Räntan sätts individuellt och varierar därmed för olika företag. Dock är minsta räntebelopp 1.95% i månaden. Betalas fakturorna i tid är kreditkortet således både gratis att äga och använda.

I samband med lansering av kreditkortet tillkommer även lansering av Qreds app. I appen kommer kortinnehavare enkelt få en överblick över alla köp som genomförts med kortet. I appen har du även möjlighet att komma i direkt kontakt med Qreds supportteam. Appen tillåter även dig att fastställa utgiftsgränser samt blockera kort. Kreditkortet är ett VISA-kort och går därmed att användas både online och offline i hela världen. 

Ansökningsprocessen för kortet är snabb och endast inom några minuter får du reda på ifall ditt företag erbjuds kortet eller inte. Vid en godkänd ansökan får du även information kring vilken kreditgräns som verksamheten får på sitt kort, samt företags räntan. Alla kreditkortets utgifter samlas på en och samma faktura för att kortinnehavaren enkelt skall kunna identifiera utgifter samt betala.

Anmäl dig redan nu

Kreditkortet släpps i sommar men redan nu kan företag anmäla sig för att få de senaste nyheterna gällande kortet. Genom att anmäla sig till väntelistan kommer du även vara först ut av att få reda på exakt när kreditkortet släpps. På så vis kan du säkra din plats för att bli en av kreditkortets första ägare. Ansökan är gratis och inte bindande. 

Övriga tjänster för företagen

Qred har tidigare fokuserat på finansieringstjänster för företag genom företagslån samt fakturaköp. Småföretagen befinner sig inom alla möjliga nischer och är utspridda i hela landet. Gemensamt för samtliga av Qreds kunder är bra och lovande affärsidéer. Qred har tidigare även hjälp företag med betalningsanmärkning.

Mathilda Svensson på Kreditkort.com Mathilda Svensson

Mathilda är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2021 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Mathilda innehar en examen inom E-handel och Digital marknadsföring.