Erbjudandet gäller fram till slutet av året

Erbjudandet från Resurs Bank gällande deras Miles & More kreditkort gäller från och med 1 november till 31 december i år. Ansöker man om något av korten innan den siste december i år så får man dels dubbla Miles som en välkomstbonus samt en “WorldShop Welcome Voucher”. Båda Miles & More korten är nischade resekort som ger Miles för alla köp som görs med korten.

Deras lojalitetsprogram är ett av världens största och är kopplat till bland annat Lufthansa, Swiss och många fler flygbolag. Poängen kan växlas in mot antingen flygbiljetter eller andra produkter i Lufthansas World Shop så som elektronik och sportartiklar. Med korten sparar man också upp till 25% på de köp som görs i Lufthansas WorldShop.

Prime World är det mer exklusiva kortet av de två och kommer med några extra förmåner så som lounge access och mer poäng per 100 kr jämfört med Miles World kortet.

Inget samarbete på kreditkort.com

Även om Miles & more korten är bra resekort som kommer med ett gäng förmåner så har vi i dagsläget inget samarbete med just dessa kort. Vi har dock recensioner för båda korten där vi prisar bland annat just deras lojalitetsprogram samt deras reseförsäkringar. Det är två stabila kreditkort och reser man regelbundet och då med någon av de flygbolag som är kopplade till lojalitetsprogrammet så kan man inte gå fel med Miles & More korten.

Simon Klaesson på Kreditkort.com Simon Klaesson

Simon är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2018 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Simon innehar en högskoleexamen som webbredaktör.