Mathilda Svensson på Kreditkort.com

Mathilda Svensson

mathilda@kreditkort.com

Mathilda har varit en del av teamet sedan 2021 och arbetar främst med att uppdatera våra kategorisidor samt besluta vilket nytt innehåll som ska publiceras. Hon är ständigt på jakt efter nya sätt att maximera sina poäng och använda dem för att resa världen runt och uppleva nya kulturer. Hennes expertis inom detta område har gjort henne till en värdefull tillgång för kreditkort.com och hon delar gärna med sig av sina tips och råd till våra användare.

Mathilda har en imponerande akademisk bakgrund med en examen från Göteborgs universitets masterprogram i finans. Hennes utbildning har gett henne en djupgående förståelse för den finansiella sektorn, och hon använder denna kunskap till att skapa innehåll som är informativt, användbart och tillförlitligt.

Utöver sin passion för kreditkort och ekonomi, så älskar Mathilda att laga mat och testa nya recept på sin fritid. Hon finner avkoppling i köket och inspireras av maträtter från hela världen.

Mathilda är född och uppvuxen i Göteborg. Hon är stolt över att vara en del av kreditkort.com-teamet och ser fram emot att fortsätta att hjälpa användare att ta smartare beslut när det gäller deras kreditkort och personliga finanser.

Granskade artiklar

P.F.C. lägger ner

P.F.C. – en ekonomisk tjänst med debetkort och en tillhörande app, lägger ner den 22a september. Anledningen uppges vara bristande lönsamhet. Lennart Ågren, VD och grundare till Svea bank, som sedan starten 2018 varit delägare och de senaste två åren helägare säger till Breakit att "Vi har sett att det inte flyger, det är inte tillräckligt stor business."

Publicerad 9/22/2023
Refunder Pay uppdaterar sitt system för cashback

Refunder Pay, som av många anses som ett av det bästa cashbackkorten på marknaden med 1% cashback på alla köp, uppdaterar nu sina regler för hur cashbacken kan tjänas in. Enligt ledningen på Refunder blev det helt enkelt lite för dyrt att ge ut 1% cashback på alla köp. Systemet görs nu om så att man får mer cashback när man handlar via Refunders samarbetspartners (köp där Refunder också tjänar mer pengar) och mindre i övriga butiker. Målet med förändringen är att göra det bättre för Refunders medlemmar, och för dig som handlar mycket online via Refunder kommer det nya systemet därför innebära att du får ännu mer cashback än tidigare.

Publicerad 6/30/2023
Anders tycker till om sitt Refunder Pay kreditkort

I en intervju med Anders, en entusiastisk användare av Refunder Pay-kortet, delar han med sig av sina erfarenheter och åsikter om kreditkortet och hur det har påverkat hans ekonomi. Anders anser att Refunder Pay är ett attraktivt alternativ till traditionella kreditkort tack vare dess generösa cashback, försäkringar och rabatter.

Publicerad 4/17/2023
Fråga från besökare: Vilket kreditkort i Italien & Spanien?

Vi hjälper gärna till att svara på era frågor om kreditkort. Nedan kan ni läsa om en fråga gällande vilket som är det bästa kortet att använda sig av när man reser i Italien och Spanien.

Publicerad 3/30/2023
Riksbanken förbereder för en möjlig e-krona

En e-krona skulle vara en digital version av den svenska kronan som skulle styras och hanteras av Riksbanken. Enligt en betalningsrapport från Riksbanken är tanken att den digitala valutan skulle fungera som ett komplement till den fysiska valutan och ge användarna en enkel och säker betalningsmetod för digitala transaktioner. Riksbanken har utforskat möjligheten att införa en e-krona sedan 2020 och har sedan dess genomfört flera utredningar och tester för att undersöka tekniska, juridiska och ekonomiska aspekter av en sådan digital valuta.

Publicerad 3/15/2023