Cashbacken via Meniga Rewards fungerar genom en app som du antingen laddar hem eller tidigare kunde lägga till som en tjänst i Nordeas eller Collectors bankappp. I appen ser du sedan kampanjer och specialerbjudanden, både i online och fysiska butiker samt restauranger. När du använder något av erbjudandena eller handlar i en butik som har en kampanj med ditt kort får du automatiskt cashback.

Många kunder har rapporterat om att antalet kampanjer minskat och saknas helt på många platser i landet. Och läser man recensionerna för appen Meniga rewards är på App store eller Google play får man uppfattningen att inte särskilt många kunder kommer sakna rewardprogrammet. Förhoppningsvis innebär det avslutade samarbetet med Meniga rewards att Nordeas och Collectors kortkunder får ett nytt cashbacksystem som fler kunder uppskattar.

Lozan är en kunnig och engagerad skribent som har varit en del av Kreditkort.com sedan början av 2023. Hennes stora intresse och kunskap om kreditkort och finansiella tjänster har gjort henne till en viktig medlem inom vårt team.

Senast uppdaterad May 10, 2023