Säkert och smidigt

Att kunna betala enkelt, säkert och smidigt är en självklarhet för konsumenter. Resurs Banks samarbete med Trustly möter just detta behov genom ökad valbarhet vid betalning vilket även innebär ökad flexibilitet gentemot konsumenter. 

- Fortsatt nöjda kunder förutsätter en lyhördhet för existerande och nya behov kring smidiga betallösningar. Med Trustly, som är global ledare inom direktbanksbetalningar, får vi möjlighet att erbjuda ytterligare ett betalningsalternativ som är säkert såväl som smidigt, säger Andreas Andersson, Sales Manager Retail Finance, på Resurs Bank i pressmeddelande.

Med Trustly kommer konsumenter ha möjligheten att på ett enkelt sätt genomföra direkta bankbetalningar från valfritt konto via sin internetbank. Samarbetet med Trustly är ett kliv i riktningen mot Resurs Banks mål att erbjuda smidiga sätt för deras kunder att genomföra direktbetalningar. 

En värld utan betalkort

Turstly har i dagsläget över 6 000 anslutna banker och strävar efter en värld utan betalkort genom att erbjuda betalningslösningar som genomförs direkt från konsumenters bankkonton. 

- Genom samarbetet med Resurs kan vi fortsätta bidra med ett smidigt betalningsalternativ där konsumenter kan betala direkt med pengar de har. Vi tror att detta är det mest hållbara sättet att betala för att bidra till en ekonomi i balans, säger Martin Strömberg, Director of Nordic and Baltic Partnerships på Trustly.

Tidigare i år lanserade Resurs Bank även möjligheten för kunder att betala via Apple Pay samt Google Pay

Mathilda Svensson på Kreditkort.com Mathilda Svensson

Mathilda är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2021 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Mathilda innehar en examen inom E-handel och Digital marknadsföring.