Lozan har varit en del av teamet sedan 2023 och arbetar främst med att skriva recensioner, nyheter och insiktsfulla artiklar om kreditbranschen. Hennes expertis inom privatekonomi och krediter har gjort henne till en värdefull tillgång för Kreditkort.com och hon delar gärna med sig av sina tips och råd till våra användare. Som ekonomistudent vid Handelshögskolan i Göteborg har Lozan en imponerande akademisk bakgrund och en djupgående förståelse för den finansiella sektorn. Hon använder ständigt denna kunskap till att skapa innehåll som är informativt, användbart och tillförlitligt.

På fritiden tycker Lozan även om att träna, dessutom älskar hon att resa och upptäcka nya platser och kulturer, vilket gör att hon får möjlighet att prova sina kreditkortsförmåner i praktiken.

Lozan är stolt över att vara en del av Kreditkort.com-teamet och ser fram emot att fortsätta att hjälpa användare att ta smartare beslut när det gäller deras kreditkort och personliga finanser. Hennes unika och personliga insikter i kreditkorts branschen gör henne till en uppskattad och trovärdig rådgivare för våra läsare.

Senaste artiklarna

Använd Curve under SAS kampanj ”dubbla poäng”

Genom att använda Curve-kortet går det att maximera poängkampanjer som erbjuds med SAS EuroBonus kreditkort. Även om kampanjperioden bara är två dagar kan inköp från upp till 4 månader ge poäng…

Publicerad 9/20/2023
Komplett Bank blir Morrow Bank - vad innebär namnbytet för kreditkortskunderna?

Efter nästan ett decennium av att erbjuda innovativa och pålitliga kreditkortstjänster under namnet Komplett Bank, meddelade banken nyligen att de kommer att byta namn till Morrow Bank. Även om namnbytet inte påverkar kundrelationerna eller befintliga avtal, har det väckt nyfikenhet bland kunderna om vad som kommer att förändras

Publicerad 5/8/2023
Fråga från besökare: Vilket kreditkort i Italien & Spanien?

Vi hjälper gärna till att svara på era frågor om kreditkort. Nedan kan ni läsa om en fråga gällande vilket som är det bästa kortet att använda sig av när man reser i Italien och Spanien.

Publicerad 3/30/2023
Kreditkort vs. Kontokredit

Att ha två olika kontokort är idag inte ovanligt. Förutom ett vanligt bankkort har många även ett kreditkort, för att kunna hantera oförutsedda utgifter eller vid tillfällen där den egna ekonomin helt enkelt inte tillåter. Ett alternativ till kreditkort är kontokredit. Här reder vi ut vad som skiljer dessa åt, vilka fördelar respektive låneform har samt vad som passar bäst enligt olika behov. 

Publicerad 3/2/2023
Doctor Please – Amex lanserar sin egen appläkartjänst

Nu kan du som har ett Amex-kort med reseförsäkring få tillgång till medicinsk rådgivning genom telefon- eller videosamtal vart du än befinner dig i världen. Amex lanserar nämligen den virtuella tjänsten ”Doctor Please” för sina kunder.

Publicerad 2/27/2023