Refunder Pay kortet läggs ned

Det populära kortet Refunder Pay, som gett hög cashback på köp både online och i butik, läggs ned den 9e juni i år. Anledningen till detta är att DNB bank – kortutgivaren som Refunder Pay ges samarbetar med, kommer att lägga ner all kortverksamhet i Sverige. Sajten Refunder.se där du kan samla cashback och få rabatter, kommer däremot att fortsätta fungera som vanligt.

Vad händer med dig som kund?

Om du har ett kort från Refunder Pay kommer det sluta att fungera den 9e juni 2024. Fram till dess kan du använda kortet som vanligt. Ditt konto hos Refunder kommer att vara kvar även efter den 9e juni och den cashback du tjänat in med kortet kommer inte att försvinna. Du kan fortsätta tjäna cashback genom att handla via Refunder.se och välja att få den utbetald enligt exakt samma regler som tidigare.

Du som har en aktuell kreditkortsskuld på ditt Refunder Pay behöver inte oroa dig. Du kan fortsätta betala av skulden enligt kontovillkoren tills den är helt avbetalad. Och om du har bokat en resa med kortet kommer kortets reseförsäkring att gälla enligt villkoren tills resan är avslutad. 

Alternativ till Refunder Pay

Vill du ersätta ditt Refunder Pay med ett annat kreditkort som ger dig chansen att tjäna riktigt mycket cashback? I så fall kan du till exempel spana in dessa alternativ:

Mathilda är en kunnig och passionerad innehållsansvarig som har varit en del av Kreditkort.com sedan 2021. Hennes stora intresse och kunskap om kreditkort har gjort henne till en ovärderlig medlem av vårt team. Mathilda är inte bara en expert på att spara pengar med hjälp av kreditkort, hon är också en ivrig användare själv.

Senast uppdaterad Apr 15, 2024