Egenskaper

Passar dig som...

Med Duo delar du ett konto tillsammans med någon, samtidigt som du behåller ditt eget privata. Du använder samma kort till båda kontona och växlar enkelt mellan dem i appen.

Varför vi tycker om kortet

 • Allt som ingår i Freemium
 • Delat konto och månadsinsikter med din partner

Varför vi tycker att kortet kunde vara bättre

 • Månadsavgift på 38 kr/månad

Krav

 • Åldersgräns på 18 år

Fakta

Korttyp Debetkort
Betalnätverk Mastercard
Årsavgift 456 kr
Åldersgräns 18
Ränta 0,00 %
Effektiv ränta 0,00 %
Räntefria dagar 0 dagar
Maxkredit 0 kr
Minsta belopp att betala 0,00 % (min 0 kr)
Aviavgift 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttagsavgift 0 %

P.F.C. har avslutat sina kort och det går inte längre att skicka in ansökan om P.F.C. korten.

Recension av P.F.C Duo

P.F.C är en mobilapp med fokus på privatekonomi som dessutom har en tillhörande utgiftskonto och betalkort. Kortet är gratis att beställa och appen är fullmatad med förenklade tjänster. P.F.C Duo fungerar ihop med Google pay. Månadsavgiften ligger på 38 kr/månad eller 430 kr/år.

Funktioner

 • Ett kort - två konton
  Ni använder varsitt kort till både ert egna och gemensamma konto och växlar enkelt var pengarna ska dras ifrån i appen.
 • Pushnotiser
  Varje gång du handlar med kortet får du en pushnotis där du kan se vad du betalade för och hur mycket du har kvar på kontot. Pushnotiserna ger dig även feedback på hur du håller din budget och om du skulle vara nära på att nå din gräns.
 • Planera dina utgifter med en budget
  Du kan tillsammans med din partner styra upp er ekonomi. Med hjälp av en budget kan du prioritera så att ni inte handlar för mer än vad ni tänkt. Ni kommer överens om hur mycket ni vill handla för på antingen en vecka eller en månad. Ni blir meddelade om ni skulle gå över budget och via appen har ni full koll. Om ni spenderat inom er budget kan ni enkelt flytta det som blir över till ert gemensamma sparmål.
 • Sparmål
  P.F:C duo har även en sparfunktion. Ni kan välja om ni vill att det ska dras 5, 10 eller 20 kr extra automatiskt om ni lägger in dem som ett sparmål. Ni får bestämma ett namn på målet, summan som ska sparas och vilket datum som ni ska ha nått ert mål
 • Få koll på dina vanor med Månadsinsikter
  Med P.F.C duo kan ni enkelt se vart era pengar tar vägen eftersom alla köp ni gör sorteras in i olika kategorier. Ni kan även jämföra era utgifter månad för månad och få ett bra underlag för er gemensamma budget. Med P.F.C Duo kan ni enkelt sätta in pengar, dela på utgifter och ha koll på hur mycket ni spenderar tillsammans över tid.
 • Grupper
  Ni kan även hålla koll på gemensamma utgifter och enkelt dela upp kostnader med era vänner och familj med hjälp av Grupper. Detta är en funktion som hjälper er att spåra de gemensamma utgifterna, hålla en löpande balans över vem som är skyldig till vem och låta dig reglera skulder.
 • Res med P.F.C duo
  Med P.F.C.s resefunktion kan ni ställa in budgetar och hålla koll på er reskassa i appen. Ni kan även enkelt fylla på med pengar om det skulle ta slut med Swish. Mastercards växelkurs kommer ta ett ytterligare tillägg. Inga extra avgifter tillkommer när ni handla med en utländsk valuta. Ni kan låsa era kort om ni skulle tappa bort dem och även låsa upp dem när ni hittat det igen. P.F.C erbjuder hjälp i appen om och när det skulle behövas.
 • Flex
  Ni kan även lägga in funktionen Flex på ert kort för att vara säkra på att köpet alltid går igenom. Flex är en kredit som endast kostar när ni använder den och finns tillgängligt på kortet när som helst. Flex kreditgräns ligger på 10 000 kr. Den är helt gratis att använda om ni för över summan ni spenderat samma dag. Om ni däremot ligger minus en längre tid kommer ni få behöva betala en ränta. Beloppet betalas tillbaka som ett fast belopp antingen dagligen eller per kalendermånad. Appen ger er full insyn i hur ni använt krediten och gör det möjligt för er att sätta på och stänga av Flex när som helst. Vad som är viktigt att poängtera är att Flex är en kredit som vi rekommenderar att betala tillbaka så fort som möjligt och endast användas i korta perioder.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är P.F.C Duo en perfekt tjänst för er som har en gemensam ekonomi mer er partner. Det gör det enkelt för er att ha en gemensam budget och sparmål. Månadskostnaden ligger på 38 kr/månaden vilket ni delar på. Kortet går även att koppla till Google pay.

P.F.C Duo ger er varsitt kort som ger er tillgång till ert gemensamma och ert egna konto. Duo har samma funktioner som Freemium och Premium vilket är insikter från tidigare månader där ni har koll på era utgifter, budget för att bestämma hur mycket ni vill spendera varje månad och mål för att spara pengar, pushnotiser när ni genomför köp, grupper för att ha reda på gemensamma utgifter med familj och vänner, och Flex. som ger er en kredit på upp till 10 000kr.

Vad tycker våra användare om kortet?

0,0 i snittbetyg
Vad tycker du om P.F.C Duo?