Med tjänsten kommer du att ha möjlighet att söka efter läkare inom olika specialiteter och boka tid för konsultation när helst det passar dig. Tjänsten tillhandahålls på engelska och är tänkt att vara både ett alternativ och ett komplement till att söka vård lokalt när du är på resande fot. Förutom rådgivning kan du genom ”Doctor Please” få recept som du kan hämta ut på det lokala apoteket. Du kan också ladda upp provsvar och bilder och få dessa analyserade.

Den digitala rådgivningen är helt gratis för dig som har kreditkorten SAS Amex Premium, Amex SAS Elite samt Amex Guld då den ingår i reseförsäkringen. För att få tillgång till tjänsten behöver du dock registrera ett konto innan du startar din resa. Logga in på Amex portal och klicka på "Utforska dina förmåner" för att göra detta.

Lozan är en kunnig och engagerad skribent som har varit en del av Kreditkort.com sedan början av 2023. Hennes stora intresse och kunskap om kreditkort och finansiella tjänster har gjort henne till en viktig medlem inom vårt team.

Senast uppdaterad May 10, 2023