OS-resa och 19 värdecheckar lottas ut

Den lyckliga vinnaren får två dagars inträde till OS i Paris, resa tur och retur, mat och boende på ett fyrstjärnigt hotell samt sightseeing i staden. En kompis får självklart tas med på resan. Förutom OS-resan lottas även 19 värdecheckar på CarPay ut. Värdecheckarna är på mellan ett och fem tusen kronor och gäller vid tankning, service med mera hos CarPays samarbetspartners.

Skaffa ett CarPay kort för att delta

Om du inte redan har ett kort från CarPay kan du skaffa ett nu och delta i tävlingen. Kortet är helt gratis och har mängder av förmåner för dig som är bilförare. Till exempel får du minst 0,5% bonus på varje köp som kan användas hos samarbetspartners som OKQ8, Tanka, Tvätta samt mängder av mindre bilhandlare och servicecenter, reseförsäkring, bilrelaterade rabatter och erbjudanden, upp till 60 räntefria dagar och sparränta på insatta pengar. Kortet ges ut av Ziklo Bank, tidigare Volvofinans Bank, och du kan ansöka om det här. 

Mathilda är en kunnig och passionerad innehållsansvarig som har varit en del av Kreditkort.com sedan 2021. Hennes stora intresse och kunskap om kreditkort har gjort henne till en ovärderlig medlem av vårt team. Mathilda är inte bara en expert på att spara pengar med hjälp av kreditkort, hon är också en ivrig användare själv.

Senast uppdaterad May 22, 2024