Stort samarbete mellan Avis och EuroBonus

Avis är ett hyrbilsföretag som specifikt designat sin tjänst för att du som EuroBonus-kund skall få ut mer av att du hyr bil av dem. Oavsett vilken nivå av EuroBonus-medlem man är så får man alltid bonuspoäng när man hyr bil genom Avis. Men, just nu kör de en tidsbegränsad kampanj där du kan få mellan 5 000 – 10 000 Extrapoäng när du hyr bil hos Avis. Kampanjen gäller för reservationer gjorda fram till 31 oktober 2020 med utcheckning senast den 31 oktober 2020.

Det här gäller

  1. Kampanjen är endast giltig för reservationer gjorda via Avis hemsida.
  2. Kampanjen SAS EuroBonus Extrapoäng är giltigt för hyror i Norge, Sverige och Danmark.
  3. 10 000 Extrapoäng delas ut för hyror som är 4 dagar eller längre och minimum bilgrupp D. 5 000 poäng tilldelas för hyror på 4 dagar eller längre för bilgrupp A till C.
  4. Erbjudandet är endast giltigt på separata hyror där dagarna är sammanhängande.
  5. Om ett annat AWD nummer finns  i kunden Avis Preferred-profil och detta används i hyresbokningen, kommer du inte att få EuroBonus Extrapoäng.
  6. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
  7. Max 3 hyror under kampanjens gång.
  8. Avis och SAS EuroBonus standardvillkor och bestämmelser gäller.

Kostnadsfri uppgradering av ditt fordon

Om du väljer att hyra bil hos Avis och nyttja kampanjen kan du sedan även få en fri uppgradering av din bil. Erbjudanden gäller på alla deltagande Avis-uthyrningsstationer över hela världen fram till 31/12-2020. Uppgraderingskupongen laddas ned från Avis hemsida och berättigar dig till en engångsuppgradering till en bil som är en bilgrupp högre än den bokade gruppen.

Uppgraderingserbjudandet gäller för en hyresperiod med valfri längd och över hela världen. Förhandsbokning krävs och uppgraderingar görs i mån av tillgång vid hyrestillfället. Erbjudandet kan endast nyttjas av dig som är EuroBonus Diamant- och Guld-medlemmar. Vid uppgraderingstillfället så måste ditt SAS EuroBonus-kreditkort samt kupongen överlämnas.

Flera SAS EuroBonus-kreditkort att välja på

Om du vill kunna utnyttja erbjudandet men i dagsläget inte har ett kreditkort från SAS så hjälper vi dig. SAS ger ut flertalet kreditkort som alla är kopplade till EuroBonus. Som medlem i lojalitetsprogrammet samlar du poäng på alla köp som görs med kortet. Dessa kan sedan växlas in mot bland annat flygresor med SAS eller ett av de flygbolag som är kopplade till SAS.

Deras kort går från att vara kostnadsfria till att ha höga årsavgifter. Exakt hur mycket du behöver betala för ditt kort beror helt på vilket du väljer att ansöka om. Med hög kostnad så får du också i regel flest förmåner där de riktigt dyra korten kommer med bland annat concierge service och lounge access.

Det alla kreditkort från SAS dock har gemensamt är att de har en kompletterande reseförsäkring och som vi nämnde är kopplade per automatik till EuroBonus. Se alltid till att jämföra de olika korten från SAS innan du ansöker.

Simon Klaesson på Kreditkort.com Simon Klaesson

Simon är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2018 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Simon innehar en högskoleexamen som webbredaktör.