Återbäring upp till 10%

Med Rockerkortet ger samtliga köp i butik och online 0.5- 10%  i cashback. Villkoren för att erhålla cashback är att kortinnehavaren måste bjuda in en vän som i sin tur beställer ett Rockerkort, öppnar ett sparkonto och genomför en koppling till ett bankkonto eller kort med Rocker Connect. När kraven uppfylls erbjuds både kortägaren och vännen cashback på 0.5%. Cashback kan som högst uppnå 10% och gränsen för cashback är 500 kr i månaden och 6 000 kr om året. 

Slipp avgifter med Rockerkortet

Med Rockerkortet slipper kortkunder betala årsavgift. När resor betalas med kortet tillkommer en kompletterande reseförsäkring som omfattar kortkunden samt ytterligare 3 personer. Reseförsäkringen täcker bland annat självrisk och försenat transportmedel eller baggage. 

Via Swish kan kortkunder föra över pengar till sitt Rockerkort. I Rocker appen genomförs all korthantering. Där kan kortägaren även ta del av en överblick över samtliga transaktioner som genomförts med kortet. 

Fintechbolag utmanar bankerna

Rocker är ett fintechbolag som sedan 2017 har utvecklat digitala tjänster för att möjliggöra användarvänlig och prisvärd digital hantering av finansiella tjänster för deras kunder. Rocker erbjuder allt från lån och betalkort till kontokredit och sparande. Dessutom har Rocker tillsammans med Blocket en egen betallösning Rocket Pay, som gör köp via Blocket tryggare och smidigare för både säljare och köpare. 

Samtliga bankärenden kan hanteras i Rocket appen. Direkt i mobilen kan kunder bland annat spärra ditt kort, ansöka om lån, aktivera kontokredit och spara tillsammans med vänner eller och familj.

Mathilda Svensson på Kreditkort.com Mathilda Svensson

Mathilda är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2021 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Mathilda innehar en examen inom E-handel och Digital marknadsföring.