Under sommaren 2024 kommer Resurs flytta in i en ny lokal i Väla industriområde utanför Helsingborg. Området är under upprustning och förutom nya kontor kommer bland annat IKEA flytta och ett upplevelsecentrum flytta in. Den nya lokalen är på 5500 kvadrat och möjliggör för alla anställda att sitta tillsammans. 

Detta skapar möjligheter för coworking, samskapande och innovation i ett aktivitetsbaserat kontorslandskap anpassat efter nya hybridarbetssätt, vilket är en viktig förutsättning för vår transformationsresa som företag, säger Nils Carlsson, vd på Resurs Ban

Detta skapar möjligheter för coworking, samskapande och innovation i ett aktivitetsbaserat kontorslandskap anpassat efter nya hybridarbetssätt, vilket är en viktig förutsättning för vår transformationsresa som företag - Nils Carlsson, vd på Resurs Bank.

Håkan är en erfaren skribent på Kreditkort.com sedan 2021. Håkan fokuserar på att skriva recensioner av kreditkort, skapa informativa guider och publicera nyheter om krediter och kort. Han bygger sina djupa kunskaper inom privatekonomi på både utbildning och praktisk erfarenhet, och testar ofta de kort han recenserar för att få förstahandsinformation.

Senast uppdaterad May 10, 2023