Egenskaper

Passar dig som...

Ett Hammarby kreditkort är de självklara för alla Bajen fans. Med kortet stödjer man klubben samtidigt som man själv samlar poäng. Med kortet erhålles rabatt på årskort och många andra bra erbjudanden.

Varför vi tycker om kortet

 • Poäng på allt
 • Stötta klubben
 • Försäkringar

Varför vi tycker att kortet kunde vara bättre

 • Hög årsavgift efter första året

Krav

 • Åldersgräns på 20 år
 • Har anställning
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Inga skulder hos kronofogden

Fakta

Korttyp Kreditkort
Betalnätverk Mastercard
Årsavgift 395 kr
Åldersgräns 20
Ränta 16,90 %
Effektiv ränta 18,99 %
Räntefria dagar 50 dagar
Maxkredit 150 000 kr
Minsta belopp att betala 0,00 % (min 150 kr)
Aviavgift 25 kr (0 kr e-faktura)
Valutapåslag 1,65 %
Uttagsavgift 3,00 % (min 35 kr)

Recension Hammarbykortet

Det finns många sätt att stötta sin hemmaklubb. Att besöka matcherna och heja fram Hammarby är bara ett av alla sätt. Att bidra till klubbens ekonomiska utvecklingen är ett annat sätt. Med Hammarby kreditkort får man själv många fördelar och förmåner. Klubben får också pengar för varje inköp som görs med kreditkortet. Hammarby IF samarbetar med Marginalen som är utgivare av kreditkortet.

Det finns fem stora fördelar med att ha ett Hammarbykort i bakfickan(eller vart man än håller sitt kort). Vi går grundligt igenom alla fördelar med Hammarbykortet här.

Hammarby Bonus

Hammarbykortet är ett kreditkort med ett bra bonusprogram. För varje 7 kronor som spenderas med Hammarbykortet får man 1 bonuspoäng . Dessa poäng kan sedan växlas in mot resor, upplevelser och produkter i Hammarbyshoppen.

Det finns resor bland annat till Asien, USA , Europa och resmål inom Sverige. Det går att boka både flyg, tåg och båtresor. Man kan också boka upplevelser som erbjuds via LiveIt.

Inköp i Hammarbyshoppen sker via telefon. Det går bland annat att köpa Hammarbykläder, VIP-paket. Det går också att växla in sina poäng till pengar som går till klubben. Marginalen har nu även gjort det möjligt att använda sina bonuspoäng till nästa års säsongskort.

Vet man med sig att man varje år köper ett säsongskort kan du spara undan det antal poäng som säsongskortet kostar för att få detta “gratis”.

Exklusiva erbjudanden och event

Alla Hammarby fans borde verkligen ha Hammarbykortet. Exklusivt för korthållare anordnar man VIP event. Man bjuds in till försnack inför och under säsongen. Försnacket sker i någon av arenans VIP lounger. Det är alltid någon profil från klubben som deltar i snacket. Det bjuds dessutom på dryck, tävlingar och ytterligare matchbiljetter.

Som korthållare har man också möjligheten att gå på populära arenavisningar. Man får reda på fakta och historia om arenan och dess evenemang. Man besöker bland annat spelarna omklädningsrum, medieutrymme och givetvis arenans mittpunkt.

Hammarbykortets försäkringar

Att det ingår försäkringar skall vara ett krav på kreditkort. Med Hammarbykortet har man ett kreditkort med flera bra försäkringar. Det gör resan ute i världen tryggare.

Försäkringar som ingår:

Det går också att teckna två extra försäkringar som inte ingår i kortet. Det är Betalskydd och StopService.

Med Betalskydd är man skyddad vid sjukskrivning eller arbetslöshet. Då betalar försäkringen in minsta beloppet på kortfakturan varje månad. Denna försäkringen kostar 0,8% av skulden varje månad. Vid en skuld på 10 000 kr kostar försäkringen 80 kr per månad.

StopService är en tjänst där man spärrar hela familjens ID-handlingar, bankkort och mobiler med ett enda telefonsamtal. Tjänsten är rabatterad med Hammarbykortet och kostar 369 kr per år.

Delbetala kortköp räntefritt

Med Hammarbykortet kan man delbetala specifika inköp helt räntefritt. Det är en fast månadskostnad för delbetalningen och det tillkommer inga andra dolda avgifter, inte ens uppläggningsavgift. Det brukar alltid bli billigare att göra en delbetalning av en produkt via Hammarbykortet än butikens egna delbetalningsprogram och det är smidigare än att bli ansluten till ytterligare ett kreditbolag.

Såhär enkelt är det att delbetala ett inköp:

 1. Gör ett inköp med Hammarbykortet
 2. Ring Marginalen på 0771 717 710
 3. Meddela vilket köp som skall delbetalas
 4. Klart!

Månadsavgifter för delbetalning av köp

 • 5000 – 10 000 kr kostar 39 kr per månad
 • 10 001 – 20 000 kr kostar 75 kr per månad
 • 20 001 – 30 000 kr kostar 95 kr per månad

Det tillkommer inga andra avgifter.

Största fördelen med Hammarbykortet

Den största fördelen med Hammarbykortet är självklart att man stöttar sin favoritklubb!

 • Varje inköp ger pengar till klubbens utveckling
 • Kortet har en stor Hammarby fotbolls logga och går i klubbens färger, du visar tydligt vilken klubb som gäller!
 • Att få exklusiva Hammarby IF fördelar, förmåner och exklusiva events!

Vad tycker våra användare om kortet?

3,5 i snittbetyg
 • Erik57

  2019-09-20

  Riktigt glad med mitt Hammarbykort. Grymt att det finns sådant!.

 • Göran

  2019-03-28

  Varför listar ni inte IFK Göteborg kreditkort?

Vad tycker du om Hammarbykortet?