Villkoren gäller från och med november i år

Tidigare idag gick Preem ut med ett mail till alla som någon gång varit eller är kund hos Preem gällande uppdaterade villkor. Framför allt ändrar de nya kortvillkoren hur Preem i fortsättningen kommer betala ut sin drivmedelsrabatt.

Förr har Preem alltid betalat ut sin bonus i form av bonuscheckar som skickats ut via post till deras kunder. Detta är förlegat år 2020 och är dessutom heller inte speciellt miljövänligt. Men nu släpper man alltså bonuscheckarna och bonusen kommer istället att sättas in direkt på ditt eller dina anslutna kort.

De nya villkoren gäller från och med den 1 november 2020 och vill du läsa alla förändringar i villkoren kan du göra det på Preems hemsida. Du som kortinnehavare behöver inte göra något själv för att bonusen skall börja betalas ut direkt till ditt kreditkort. Det sker per automatik och eventuell innestående bonus kommer som en sista bonuscheck i november 2020.

Anslut flera kort

Det är inte bara ditt Preem-kort som du kan få drivmedelsrabatt med. På Preems hemsida kan du koppla upp till tio bank- och kreditkort. På så sätt behöver du inte gå miste om någon bensinrabatt om du har glömt ditt Preem-kort hemma. Att ansluta ytterligare kort kostar inte dig heller något och tar endast någon minut att genomföra.

Nyfiken på Preems bensinkort?

Bensinkortet från Preem har vi recenserat här på Kreditkort.com och i vår recension prisar vi både avsaknaden av årsavgift samt den höga drivmedelsrabatten. Kortet kommer även med en kompletterande reseförsäkring.

De nackdelar som kortet tyvärr dras med är ett högt valutapåslag och uttagsavgifter. Men, används kortet endast för att köpa drivmedel så kan du kringgå dessa avgifter och kortet blir således helt kostnadsfritt för dig som kortinnehavare.

Simon Klaesson på Kreditkort.com Simon Klaesson

Simon är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2018 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Simon innehar en högskoleexamen som webbredaktör.