Så fungerar Norwegian Reward

1

Registrera dig som medlem

Registrering sker via norwegianreward.com/blimedlem där mailadress och därefter namn, lösenord, och personnummer anges. 

2

(Teckna kreditkortet)

Kreditkortet behöver inte tecknas för att kunna gå med i Norwegian Rewards. Däremot ges ytterligare poäng om kreditkortet används.

3

Logga in och sök butik

Logga in på norwegianreward.com och sök därefter upp den E-butik du vill handla från via deras lista på samarbetspartners. Vid varje E-butik finns information om hur många CashPoints som ges vid köp från den specifika butiken.  

Ett alternativ är att installera CashPoints-knappen som direkt visar om den E-butik du besöker ger CashPoints vid köp. Läs mer om knappen nedan.  

4

Genomför köp

Klicka på ”Klicka här för att ta del av ditt erbjudande” vid aktuell E-butikspresentation på Rewardsidan. Genomför sedan köpet som vanligt.  

5

Använda poängen

De CashPoints du tjänar in kommer att visas vid inloggat läge på norwegianreward.com. Dessa används för att betala, eller delbetala, flygbiljetter hos Norwegian. 

Logga in på Norwegians hemsida och beställ de flygbiljetter som önskas. I slutet av beställningen kommer det komma fram en ruta med frågan om CashPoints önskas användas för att delbetala resan. Genom att välja att använda poängen visas det hur mycket resan kommer att reduceras i pris. Betala – och var nöjd av över att du sparat en hel del!

Så hög bonus ges vid köp

Hur många CashPoints som ges, vid köp från de olika samarbetande E-butikerna, varierar. Nedan visas ett par exempel från 2022:

 • Arlanda Express - 4 %
 • Jotex - 6 %
 • Happy Green - 5 %
 • Timarco - 4,5 %
 • Buildor - 3,5 %
 • Autoexperten - 5 %

Den vanligaste nivån på cashback är ca 2 – 5 %. 

Mer poäng hos Norwegian

Köps LowFare-biljetter hos Norwegian ges 2% i CashPoints och vid köp av Flex-biljetter ges 10%. Sker köpet med deras kreditkort är nivåerna istället 4 % respektive 10 %. 

Se aktuella E-butiker med CashPoints-knappen

CashPoints-knappen är ett litet plugin till webbläsaren. Det kan laddas hem från Norwegians hemsida och därefter installeras. När du sedan surfar in på en ansluten E-butik kommer knappen tydligt påvisa (högst upp till höger i webbläsaren) att köp kan genomföras som ger CashPoints. Ett enkelt och automatiskt sätt att se var poäng går att få.

Extra poäng med Norwegians kreditkort

För att samla Cashpoints snabbare kan Norwegians kreditkort tecknas. Kortet har varken årsavgift eller uttagsavgift och så länge som E-faktura väljs uppstår inte heller någon aviavgift. Därmed kan kortet användas helt gratis för inköp i vardagen varpå ytterligare Cashbackpoäng samlas. 

Kom ihåg att direkt koppla kreditkortet till din profil på Norwegian Rewards – vilket sker under Mina Sidor. Därmed kommer poängen att samlas på ett och samma ställe. Inköp med kortet ger därefter 0,5 % i Cashpoints. Om inköp sker för 10 000 kr en månad kommer därmed Cashpoints till ett värde av 50 kr att visas på kontot. 

Läs mer om Norwegian Visa
Extra poäng med Norwegians kreditkort

Använda CashPoints 

En gång i veckan uppdateras intjänade CashPoints vilka kan ses under din Reward-profil. Dessa kan sedan användas för att betala, eller delbetala, flygbiljetter hos Norwegian. De kan aven användas för att betala tilläggstjänster när flygbiljetter beställs så som:

 • Extra bagage
 • Platsreservation
 • Avbokningsskydd (Avbeställningsskydd ingår gratis om resan betalas med deras kreditkort)
 • Bokningsändringar

Ytterligare förmåner och poäng via med Reward 

Utöver loyalitetsprogrammet som ger CashPoints via E-handel, köp av flygbiljetter samt köp med deras kreditkort ges ytterligare fördelar. Efter sex flygresor inom 12 månader (mellanlandningar räknas in) ger Norwegian dig din första belöning (Reward). Det är en ”2 % CashPoints boost” som kan användas vid bokning av flygbiljetter och som därmed ger ytterligare poäng. Därefter kommer en ny Reward att ges ut efter varje sjätte flygning. Det du då kan välja mellan är:

 • 2 % CashPoints Boost på flygbiljetter hos Norwegian
 • Gratis Fast Track
 • Gratis Platsreservation
 • Gratis bagage

Det går även att tjäna in flera Rewards och använda dessa samtidigt på samma resa. Totalt går det däremot maximalt att få 8 Rewards – vilket alltså kräver 48 flygningar inklusive mellanlandningar.

Frågor och svar om Norwegian Reward

Vad är Norwegian Reward?
Hur länge är mina CashPoints aktiva?
Kostar det något att gå med?
Vad är familjekonto?
Hur får jag medlemskortet?
Vad är CashPoints-presentkort?

Håkan är en erfaren skribent på Kreditkort.com sedan 2021. Håkan fokuserar på att skriva recensioner av kreditkort, skapa informativa guider och publicera nyheter om krediter och kort. Han bygger sina djupa kunskaper inom privatekonomi på både utbildning och praktisk erfarenhet, och testar ofta de kort han recenserar för att få förstahandsinformation.

Senast uppdaterad Nov 17, 2023