Samla EuroBonus med kort från SAS

Med SAS EuroBonus kreditkort samlas poäng på samtliga inköp. Det gäller allt från drivmedel till hotellbokningar. Det enda som krävs för att poängen ska tjänas in är att betalning sker med kortet. Hur många poäng som tjänas beror på vilket kreditkort som används. 

SAS EuroBonus World Premium

  • 15 poäng per 100 kronor vid köp i SEK
  • 20 poäng per 100 kronor vid köp i utländsk valuta
  • 25 poäng per 100 kronor vid köp av biljetter hos SAS
  • 10 000 välkomstpoäng

Utöver det ges ytterligare poäng om inköp sker hos samarbetspartners. Som ett exempel kan nämnas att 500 poäng ges vid bilhyra hos Avis. Med detta kreditkort får kortinnehavaren även 1000 nivågrundade poäng varje månad. 

Läs vår recension av SAS EuroBonus World Premium

SAS EuroBonus World

  • 10 poäng per 100 kronor vid inköp i SEK
  • 15 poäng per 100 kronor vid inköp i utländsk valuta
  • 20 poäng per 100 kronor vid inköp av biljetter hos SAS
  • 3000 Välkomstpoäng

I likhet med World Premium ges större bonussumma vid inköp hos samarbetspartners. Några bonusgrundande poäng ges däremot inte med detta kort. 

Läs vår recension av SAS EuroBonus World

Samla EuroBonus med valfritt kort

Som medlem i EuroBonus går det att koppla valfritt bank- eller kreditkort till deras bonusprogram. Det sker i inloggat läge på EuroBonus hemsida. När betalning sedan sker med kopplat kort, hos anslutna butiker, samlas automatiskt poäng. Det krävs alltså inte att man anger medlemsnummer eller liknande för att poängen ska registreras. 

Däremot samlas enbart poäng i anslutna butiker och alltså inte på samtliga inköp, så som sker med ett kreditkort från SAS

Poängen är alltså lika mycket värda – men med SAS-kort kommer fler poäng att samlas. 

Sandra har skrivit texter för Kreditkort.com sedan 2022. Hon älskar att skriva och har dessutom en bakgrund inom lån och kreditbedömning. Detta har gett henne insikter i hur det går till bakom kulisserna när kreditkort och lån beviljas, något som hon haft stor nytta av som skribent. Sandra är dessutom själv en person som ofta beskrivs som sparsam (för att inte använda ordet snål) och hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sin privatekonomi. 

Senast uppdaterad May 10, 2023