Gav en extra säkerhet 

De låga kraven i kontrast till de medföljande försäkringarna som Easycard erbjöd, gav en extra säkerhet i vardagen och kommer saknas på marknaden. Easycard fungerade som ett allround kort och kunde kopplas ihop med SAS EuroBonus där köp på utvalda ställen tillät kortinnehavaren att samla bonuspoäng. Men nu är Easycards tid förbi då kortet plockats bort från Collector Bank.

Systerkortet tar över 

I och med Easycards bortfall skiftar fokuset helt och håller till det populära systerkortet Easyliving. Easyliving liknar Easycard men är snäppet bättre på alla punkter. Easyliving har dels en lägre årsavgift där första året dessutom är gratis, kortet erbjuder även en högre kreditgräns och är helt utan valutapåslag. Det ingår även ett brett utbud av olika försäkringar när du betalar med kortet, som gör både vardagen och resor tryggare. 

Collector Bank Easyliving

Collector Easyliving

Läs mer
  • Maxkredit 100 000 kr
  • Årskostnad 0 kr 195 kr
  • Kreditränta 17,25 %

Easyliving kan kopplas till SAS EuroBonus där kortinnehavaren har möjlighet att samla bonuspoäng, precis som med Easycard. Det går även att välja en egen PIN-kod samt mellan flera olika färger på kortet - Lila, Svart och Rosa. 

Med appen Collector Bank kan du snabbt och smidigt få en enkelt överblick över din ekonomi. Ta del utav alla dina transaktioner, betala dina fakturor eller höj krediten på ditt kort, vart du än befinner dig.

Simon Klaesson på Kreditkort.com Simon Klaesson

Simon är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2018 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Simon innehar en högskoleexamen som webbredaktör.