Fokuserar på tillväxt

För knappt en månad sen avslöjade Rocker planen om att genomföra en notering av bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market. Noteringen. Första handelsdagen skulle blir den 29 oktober och då skulle allmänheten ha möjlighet att köpa aktier för 16.50 SEK styck. Men samma dag som noteringen skulle ske valde Rocker att dra sig tillbaka, detta trots att erbjudandet blivit övertecknat redan inom första dygnet för att prospektet blir offentligt. 

Noteringen dras tillbaka eftersom styrelsen beslutat att en privat och säkrad runda är det bästa för bolaget i nuläge,” förklarar Dennis Ahlsén, Rockers grundare och styrelseordförande, i pressmeddelande

Rocker kommer istället lägga all tid och energi på att öka företagets tillväxt. Detta görs i samband med support från Schibsted. Tillsammans hoppas de på att kunna driva tillväxt inom Rockers samtliga områden vilket inkluderar Rocker Buddy, Rocker Pay och Rocker You.

Mathilda Svensson på Kreditkort.com Mathilda Svensson

Mathilda är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2021 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Mathilda innehar en examen inom E-handel och Digital marknadsföring.