Egenskaper

Passar dig som...

Binance Card är ett gratis kryptovisakort som ger stöd åt flera olika valutor. Med kortet växlas kryptovaluta till fiat automatiskt så du kan betala smidigt och säkert. Kortet erbjuder upp till 8% bonus på alla köp. Ju högre bonusnivå du har desto högre cashback kan du ta del av.

Varför vi tycker om kortet

 • Upp till 8% bonus
 • Automatisk växling via kortköp
 • Stödjer flera kryptovalutor
 • Ingen årsavgift

Varför vi tycker att kortet kunde vara bättre

 • Inga försäkringar
 • Köp- och uttagsbegränsningar
 • Bonusbegränsningar

Krav

 • Ingen angiven åldersgräns

Fakta

Korttyp Debetkort
Betalnätverk Visa
Årsavgift 0 kr
Åldersgräns 0
Ränta 0,00 %
Effektiv ränta 0,00 %
Räntefria dagar 0 dagar
Maxkredit 0 kr
Minsta belopp att betala 0,00 % (min 0 kr)
Aviavgift 0 kr
Valutapåslag 0 %
Uttagsavgift 0,90 %

Recension av Binance Card

Binance Card är ett krypto-debetkort. Det innebär således att kortet inte har en tillkopplad kredit utan du som kortägare måste se till att kortet är påfyllt med pengar för att du ska kunna genomföra köp. Binance card är kopplat till Binance där du förvarar din kryptovaluta. Det innebär således att du första måste ansluta dig till Binance för att kunna ansöka om ett Bianance Card. 

Betala med Bianance Card

För att genomföra betalningar med kortet måste du först över pengar från ditt kryptokonto (Spot wallet) till ditt kort (Card wallet). Du kan ställa in så ditt kort fylls på med pengar dagligen helt automatiskt. På så vis kan du vara säker på att du alltid kan använda ditt kort vid betalning och slipper manuellt gå inte och föra över pengar innan kortköp. Denna funktion heter Auto Top-Up. 

Vid betalning med Binance Card växlas kryptovaluta till fiat automatiskt. Därmed behöver du inte i förhand se till att du har växlat från krypto till fiat för att kunna genomföra ett köp med kortet. Kortet har stöd för flera olika valutor, dessa inkluderar bland annat BNB, BUSD, BTC och SXP. Du kan själv välja vilken ordning din kryptovaluta skall spenderas när du genomför kortköp. 

Varje köp har en transaktionsavgift/köpavgift på upp till 0.9% beroende på vilken kryptovaluta som används och företagets betallösning. Denna avgift gäller även vid kontantuttag. 

Bonus på alla köp

Med Binance Card är alla köp bonusgrundande. Däremot ges inte bonus på betalnings till kryptobörsen, för banktjänster eller vid valutatransaktioner. Beroende på vilken bonusnivå du har kan du tjäna upp till 8% bonus. Bonusen betalas ut i BNB, Binance Coin, vilket är Binance egna kryptovaluta. Vilken bonusnivå du har beror på hur många BNB du har på ditt konto varje månad. Det finns dock begränsningar gällande hur hög bonus som du kan erhålla per månad. Begränsningarna är satta i Euro. 

 • Nivå 1 - 0 BNB/månad - 0.1% bonus - Max 5 EUR
 • Nivå 2 - 1 BNB/månad - 2% bonus - Max 100 EUR
 • Nivå 3 - 10 BNB/månad - 3% bonus - Max 150 EUR
 • Nivå 4 - 40 BNB/månad - 4% bonus - Max 200 EUR
 • Nivå 5 - 100 BNB/månad - 5% bonus - Max 275 EUR
 • Nivå 6 - 250 BNB/månad - 6% bonus - Max 350 EUR
 • Nivå 7 - 600 BNB/månad - 8% bonus - Max 500 EUR

Extra funktioner

Förutom Auto Top-Up erbjuder Binance Card ytterligare funktioner som ger extra trygghet i vardagen.

 • Spending Limit - ställ in begränsning på hur mycket som kan spenderas med kortet
 • ATM limit - ställ in begränsning för hur högt kontantuttag som kan genomföras per dag
 • Google Pay & Samsung Pay - Betala med ditt kort direkt med mobilen

Nackdelar med Binance Card

Det finns några nackdelar med Binance Card och dessa är främst kortets begränsningar. förutom att begränsningar av bonus finns det även begränsningar gällande hur mycket du kan spendera med kortet dagligen. Har du ett virtuellt kort kan du spendera 870 EUR och med det fysiska kortet kan du spendera upp till 8700 EUR per dag. Ytterligare en nackdel är att varje korttransaktion kostar upp till 0.9%. Vidare erbjuder kortet inga försäkringar. 

Sammanfattning

Binance Card är ett smidigt kryptokort som tillåter dig att enkelt spendera din kryptovaluta på dina vardagliga köp. All växling vid köp sker automatiskt. Kortet erbjuder även bonus/cashback så du kan få pengar tillbaka när du handlar. Uppfyller du kortets bonusvillkor kan du tjäna upp till 500 Euro i månaden. Kortet har ingen årsavgift och heller ingen administrationavgift. Däremot är det fördelaktigt att ta hänsyn till kortets begränsningar innan du bestämmer dig för om Binance Card är ett passande kort för dig eller inte. 

Vad tycker våra användare om kortet?

0,0 i snittbetyg
Vad tycker du om Binance Card?