Under 2024 kommer poängshopen att göras om vilket innebär flera spännande nyheter. Nya samarbetspartners, där du kan tjäna extra poäng, och nya erbjudanden kommer att presenteras under året. Tyvärr innebär förändringarna också att en del partners försvinner, och det kan hända att du inte längre hittar ditt favoriterbjudande i shopen. Det kommer också finnas färre valmöjligheter när det kommer till att använda intjänad poäng. I fortsättningen kommer denna framförallt att kunna användas till värdecheckar på Coop.

En annan nyhet är att du kan välja att få poängen automatiskt omvandlad till värdecheckar. Om du aktiverar denna funktion kommer intjänad poäng växlas till en värdecheck vid månadsslutet förutsatt att du kommit upp i minst 1000 poäng. Har du färre poäng sparas denna till nästföljande månad. Din värdecheck är digital och kommer upp automatiskt varje gång du drar ditt Coop Mastercard i kassan. Du kan då välja om du vill använda värdechecken för betalning eller spara den.

Sandra har skrivit texter för Kreditkort.com sedan 2022. Hon älskar att skriva och har dessutom en bakgrund inom lån och kreditbedömning. Detta har gett henne insikter i hur det går till bakom kulisserna när kreditkort och lån beviljas, något som hon haft stor nytta av som skribent. Sandra är dessutom själv en person som ofta beskrivs som sparsam (för att inte använda ordet snål) och hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sin privatekonomi. 

Senast uppdaterad Mar 8, 2024