Egenskaper

Passar dig som...

Wallester Business Card är ett debetkort för företag som finns i tre prisklasser, från Free (€0 per månad) till Platinum (€999 per månad). Kortet har en tillhörande app som gör det enkelt att ha koll på utlägg, både för de anställda och företagets ekonomiansvarige. De flesta av kortens funktioner är tillgängliga även för den som signat upp för gratisabonnemanget Free vilket gör Wallester till en mycket prisvärd lösning för företagare. 

Varför vi tycker om kortet

 • Mycket praktisk plattform som kan integreras med bokföringstjänster
 • Möjlighet att ställa in individuella maxbelopp för olika kort
 • Upp till 500 kort gratis
 • Snabb och smidig registrering
 • De flesta funktioner finns tillgängliga i gratisabonnemanget

Varför vi tycker att kortet kunde vara bättre

 • Än så länge finns inga konton i svenska kronor
 • Växlingspåslag på 2 % om köp görs i annan valuta än euro
 • Ingen cashback

Krav

 • Åldersgräns på 18 år
 • Har anställning
 • Inga betalningsanmärkningar

Fakta

Korttyp Debetkort
Betalnätverk Visa
Årsavgift 0 kr
Åldersgräns 18
Ränta 0,00 %
Effektiv ränta 0,00 %
Räntefria dagar 0 dagar
Maxkredit 0 kr
Minsta belopp att betala 0,00 % (min 0 kr)
Aviavgift 0 kr
Valutapåslag 2,00 %
Uttagsavgift 2,00 %

Recension av Wallester Business Card

Wallester Business är ett företagskort som har det mesta företaget behöver för sin utgiftshantering, betalningar och bokföring. Med Wallester Business kan företagets anställda betala för hotell, resor, produkter och tjänster som de behöver i sin tjänst, och alla köp kan enkelt integreras i bokföringsprogramvara.

Förmåner, produkter och tjänster

Wallester Business har ett flertal produkter och tjänster, vilka vi nu kommer ta en närmare titt på.

Företagskort

Företagskortet Wallester Business är i grunden ett VISA-kort, och det kan utfärdas som virtuellt kort, vilket sker omedelbart via företagets hemsida, eller fysiskt, som skickas omedelbart till företaget. I kontrollpanelen för administratörer hittar du all information om företagets kort, med allt från transaktioner, roller och behörigheter till mätvärden, statistik och kategorier.

Utbetalningskort

Med Wallester Business kan företaget effektivisera sina löneutbetalningar genom att låta lönerna gå via företagskortet. Företagets administratör bjuder enkelt in kortinnehavare, och allt integreras smidigt med företagets redovisningssystem. För de anställda innebär det att pengarna förs över direkt till kortet, vilket innebär snabbare utbetalningar och enklare bokföring.

Utgiftshantering

Så fort ett virtuellt kort har utfärdats och kortet har tilldelats en anställd kan företaget börja spåra utgifter i realtid. I och med att allt sparas och redovisas automatiskt behöver varken anställda eller företaget sitta med en ändlös mängd kvitton mot slutet av månaden. Anställda kan enkelt betala med företagskortet när de tankar bilen, betalar för taxi, gör inköp eller betalar för middagar på tjänsteresor, köper programvara eller produkter och till och med tar ut kontanta medel. 

Budgethantering

Via Wallester Business-kortets redovisningsoptimering kan du enkelt exportera utgiftsdata till ditt bokföringssystem, generera detaljerade finansiella rapporter, sortera och exportera data samt skapa kontoutdrag med fullständig översikt. 

Abonnemang och avgifter

Wallester Business erbjuder tre betalabonnemang och en gratisversion. Vi kommer nu prata om exakt vad du får, beroende på vilket abonnemang du väljer.

Free

Precis som namnet antyder är Free gratis. I Free får du upp till 300 virtuella kort och ett obegränsat antal fysiska kort. Du får de grundläggande funktionerna i plattformen, men inte de mer avancerade funktionerna, exempelvis i form av detaljerad analys i utgiftshanteringen. Med det sagt innehåller Free det mesta du behöver, så på så sätt är det ett av de starkaste gratisalternativen när det kommer till företagskort.

Premium

Premium är Wallester Business första betalabonnemang, och det kostar cirka 2 100 kr i månaden. I Premium får du alla avancerade funktioner, inklusive detaljerad analys och påminnelser för saknade dokument i utgiftshanteringen. Du kan även skapa upp till 3 000 virtuella kort.

Platinum

En av de främsta fördelarna med Wallester Business-kortet kommer i form av det exklusiva Platinum-kortet. Detta kort är till för de som behöver det där lilla extra, som lyxiga boenden, LoungeKey-medlemskap och skräddarsydda premium-erbjudanden året om. Dessutom får du en personlig kontoadministratör som hjälper dig med allt som har med företagskortet att göra.I Platinum får du helt enkelt alla funktioner, upp till 15 000 virtuella kort och lyxiga bonusar och erbjudanden. 

Enterprise Suite

Enterprise Suite är Wallester Business kort för storföretag som behöver anpassade lösningar och möjlighet till direktkontakt dygnet runt. Via denna lösning får du även tillgång till öppna API:er för utvecklare, för att ytterligare kunna skräddarsy lösningen. 

Sammanfattning

Wallester Business är ett företagskort som erbjuder en kostnadseffektiv lösning för företag genom att underlätta utgiftshantering, betalningar och bokföring. Kortet är ett VISA-kort och kan utfärdas både fysiskt och virtuellt, med snabb och enkel administration via företagets kontrollpanel. 

Wallester Business möjliggör också effektivare löneutbetalningar och ger företag möjlighet att spåra utgifter i realtid, vilket minskar behovet av kvitton och förenklar bokföringen. Med olika abonnemang, från ett starkt gratisalternativ till exklusiva premium-erbjudanden som Platinum och Enterprise Suite, kan företag välja ett abonnemang som bäst passar deras behov. Trots fördelarna med utgiftshantering och tillgänglighet har kortet vissa nackdelar, som avsaknaden av cashback och kreditfunktioner. Wallester Business utmärker sig dock genom sina flexibla lösningar som integreras smidigt med redovisningssystem, vilket gör det till ett attraktivt val för företag som vill optimera sina ekonomiska processer utan att belasta budgeten.

Vad tycker våra användare om kortet?

0,0 i snittbetyg
Vad tycker du om Wallester Business Card?