Hur går det till?

De flesta streamingtjänster erbjuder många olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, debetkort, direktbetalning via bank eller via en prenumerationstjänst som PayPal. Om du vill betala för en streamingtjänst med ett kreditkort så kan du göra det genom att ange dina kreditkortsuppgifter på tjänstens hemsida när du registrerar dig och tecknar en prenumeration. Har du redan tecknat tjänsten och börjat betala för den på annat sätt kan du ändra dina betalningsinställningar i appen för tjänsten eller genom att logga in på hemsidan. Hittar du inte hur du ska göra kan du kontakta kundtjänst.

När du väl registrerat ditt kort som betalningsmetod kommer pengarna dras varje månad. Du hittar dragningen på din fakturaspecifikation och så länge du betalar hela fakturan på en gång utgår ingen ränta. Om du har ett kreditkort med bonussystem får du poäng på det belopp som dragits, precis som vilket köp som helst.

Sandra har skrivit texter för Kreditkort.com sedan 2022. Hon älskar att skriva och har dessutom en bakgrund inom lån och kreditbedömning. Detta har gett henne insikter i hur det går till bakom kulisserna när kreditkort och lån beviljas, något som hon haft stor nytta av som skribent. Sandra är dessutom själv en person som ofta beskrivs som sparsam (för att inte använda ordet snål) och hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sin privatekonomi. 

Senast uppdaterad Jul 12, 2023