Egenskaper

Passar dig som...

Lunar Light erbjuder en bra mobil bank-app och debetkort. Kortet är direkt kopplat till appen och laddas genom att du själv för över pengar till kortet. I appen kan du budgetera, sätta upp underkonton för sparande och mycket mer!

Varför vi tycker om kortet

 • Gratiskort
 • Sparränta
 • Anslut andra banker till Lunar app

Varför vi tycker att kortet kunde vara bättre

 • Inga exklusiva förmåner

Krav

 • Åldersgräns på 18 år

Fakta

Korttyp Debetkort
Betalnätverk Visa
Årsavgift 0 kr
Åldersgräns 18
Ränta 0,00 %
Effektiv ränta 0,00 %
Räntefria dagar 0 dagar
Maxkredit 0 kr
Minsta belopp att betala 0,00 % (min 0 kr)
Aviavgift 0 kr
Valutapåslag 1,50 %
Uttagsavgift 1,50 %

Recension av Lunar

Lunar Light är ett debetkort som ges ut i samarbete med VISA och som kommer med en tillhörande app. Lunar i sig är ett fintech bolag som utvecklar finansiell teknologi. Deras mobila bank-app med tillhörande debetkort är den enda produkt dem idag erbjuder. Dem verkar enbart digitalt vilket innebär att dem inte har några bankkontor, en internetbank eller rådgivare.

Kortet som man får när man laddat ned deras app och registrerat sig utfärdas av Paysafe. Registrering sker genom BankID vilket innebär att det är helt säkert att ansöka om och använda både deras app och Lunarkortet.

I appen får man tillgång till flertalet funktioner som bland annat budgetering, valutaväxling och anslutning av utomstående bankkonton direkt till appen. Debetkortet man får hemskickat när man registrerat sig laddas genom att man lägger in exempelvis sitt bankkort och sedan för över pengar från det till debetkortet.

Lunar appen

För de populära debetkorten på marknaden idag så är appen den huvudsakliga attraktionen. Kortet utan appen hade bara varit som vilket debetkort som helst. Lunars app har en mängd funktioner som är tänkta att underlätta hanterandet av din ekonomi.

Tillgängliga funktioner i appen:

 • Interaktivt budgeterings-verktyg
 • Möjligheten till att starta underkonton för sparande
 • Full översikt av utgifter
 • Valutaväxling
 • Banköverföring
 • Spärra och lås upp kort

Utöver detta finns det även mindre funktioner och inställningar som kan göras i appen. Att lägga till utomstående bankkonton i appen är dessutom helt kostnadsfritt.

Lunar Light utomlands

Lunar Light är ett förmånligt kort att använda sig utav utomlands. Kortet har 1,5% i valutapåslag och uttagsavgift vilket innebär en låg avgift vid betalning utomlands.

Design i fokus

Lunar Light-kortet är specialdesignat och går i helsvart eller korall. Dem vill att man skall vara stolt över att visa upp sitt kort och har därför lagt ned mycket tid på att ta fram en tilltalande design. Light-kortet kommer enbart i svart eller korall i dagsläget men har redan nu hyllats av konsumenter för att vara ett riktigt snyggt kort.

3.75% i sparränta

Lunar Light är helt kostnadsfritt såväl app som kort. Lunar erbjuder 3,75% sparränta, saldot på ditt konto registrera dagligen och sparräntan utbetalas varje månad. Lunar kräver inte att du byter bank. Sparräntan på 3,75% erbjuds oavsett om du använder Lunar som din primära bank eller inte. Du har till och med möjlighet att ansluta din gamla bank till Lunar appen. På så vis har du en klar överblick över båda dina konton. Insättningar till ditt Lunar konto kan genomföras kostnadsfritt via Swish.

Jag har glömt bort min PIN-kod, hur gör jag?
Kan man ha mer än ett Lunar-kort kopplat till samma konto i appen?
När kommer kortet?

Vad tycker våra användare om kortet?

0,0 i snittbetyg
Vad tycker du om Lunar Light?