Passa på innan kampanjen är över

Mellan den 25 till 27 september kan 2020 kan alla ägare av ett SAS EuroBonus Mastercard Premium få möjligheten till att samla dubbla poäng.

Intjäningsnivån under kampanjens gång kommer se ut som följande:

  • 30 Extrapoäng/100 kr vid köp i svenska kronor
  • 40 Extrapoäng vid köp i utländsk valuta
  • 50 Extrapoäng vid köp av flygbiljetter på sas

För att kunna nyttja kampanjen gäller det att registrera sig senast den 18 september 2020. Kommer din ansökan in efter detta datum så kan du alltså inte ta del av kampanjen.

Passar EuroBonus Premium-kortet dig?

SAS EuroBonus Premium är ett kreditkort för dig som reser regelbundet och som då gärna flyger med SAS. Kortet är ett premiumkort, vilket namnet avslöjar, och har en rejäl årskostnad om 1495 kronor. Men för det priset får man tillgång till ett antal förmåner, försäkringar och ett riktigt bra lojalitetsprogram. Det är dock värt att veta att majoriteten av de förmåner kortet kommer med på något sätt är kopplat till EuroBonus.

Alla poäng som samlas in kan växlas mot flygbiljetter hos SAS men även ett stort utbud av produkter. Den kompletterande försäkringen som ingår i kortet ger ett nästan heltäckande skydd då du är på resande fot och är ett gott komplement till din hemförsäkring. Det kortet saknar i form av premium-förmåner är saker så som concierge service. Som vi var inne på, ansök framför allt om kortet om du vill åt bonusen och gärna flyger med SAS regelbundet.

Simon Klaesson på Kreditkort.com Simon Klaesson

Simon är innehållsansvarig på Kreditkort.com sedan våren 2018 och hjälper våra besökare med sin kunskap kring ekonomi och kreditkort. Simon innehar en högskoleexamen som webbredaktör.